Luftkastellet

Hvis du har sult

Når mødet med himmel og hav gør dig sulten er løsningen ganske ligefor.

Vi har dagligt besøg fra fire forskellige rullende gadekøkkener med den fornemmeste opgave at kræse for dine smagsløg.

Ved særlige lejligheder omdannes store dele af pladsen med op til 15 forskellige selvstændige Food Trucks ser mere på FB

Denne uges køkkener er:

 

LELE Street kitchen

LIMA Peruvian Street food

Chela Empanadas

Yo Burger

 

 

LéLé: 

LéLé Street Kitchen serverer moderne versioner af den traditionelle vietnamesiske street food. Det er hurtigt mad på den sunde måde med saft, kraft og masser af smag; serveret med friske urter og grøntsager ligesom i Saigons gadekøkkener. Så lige meget om du er til det sprøde, spicy eller friske, så er der masser at vælge imellem i LéLé’s foodtruck.

 

Mango Lassi: 36kr.

Banh mi med lemongrass beef: 64kr.

Bahn mi med fivespice-pork: 64kr.

Karrykalkun: 64kr.

Vietnamesiske ruller: 56kr.

Nudelsalat med laks: 64kr.

Kyllingesalat: 64kr.

Peruvian sea and street food:

‘Lima by Mercedes’ er en lille madvogn, hvor køkkenchefen Mercedes Vasquez hjerte banker for Latinamerikanske fisk og skaldyr, og den glæde deler hun ud af fra morgen til aften.

I  sin hjemby Lima, var Mercedes Vasquez en velanset kok med stor begejstring for landets mangfoldige råvarer, samt byens mange markeder og spisesteder. Hun har en passion for mad, og i særdeleshed ”alt godt fra havet”, særligt fra Stillehavet, som er det hav der er rigest på fiskearter pga. humboldtstrømmen, som rammer de peruvianske kyster fra mere end 6.000 meters dybde. Mercedes er overbevist om, at vi til at begynde med ”spiser” med øjnene. Hendes retter er en visuel oplevelse, en fest fuld af farver og et billede på landets enestående natur og befolkning. Hendes enkle, kreative og farverige mad manifesterer sig ved grundsmagene: sødt, surt, salt, bittert og umami.

‘Lima by Mercedes’ er en lille madvogn, hvor maden er lavet med kærlighed til Latinamerikas gadekøkken baseret på frisk fisk og skaldyr. Mercedes ønsker, at dele den begejstring med dig og resten af Københavns gæster.

 

Menu sommer 2017:

Chela Empanadas:

Den charmerende argentinske kok Marco tager friske ingredienser af høj kvalitet, og gør dem til små stykker af lækre mirakler kaldet ‘Empanadas’. De traditionelle empanadas bliver bagt i stenovn og lavet efter en hemmelig opskrift, der er forfinet gennem generationer – senest overleveret fra Marco’s bedstemor, Chela.  (Billede fra hjemmesiden)

Chela Empanadas serverer simpel street food og er baseret på traditionelle delikatesser fra Argentina. Kvaliteten af råvarerne og sammensætningen giver dig en smagfuld oplevelse hver gang. Empanadaerne er 100% hjemmelavet fra start til slut, og kommer i fire lækre varianter. Menuen er enkel, men samtidig er der rig variation i smagen. Råvarerne er friske og nøje udvalgte, og maden oser af kvalitet og kærlighed til en af de populære Argentinske nationale retter ‘Empanadas’.

 

Menu sommer 2017:

 

The Argentine Classics empanadas:

Carne: Oksekød, grøntsager, æg og krydderier

Pollo y Brócolli: Kylling, brocolli, krydderier og cremet sauce

Jamón y Queso : Skinke, mozzarella og goudaost

The Vegetarians empanadas:

Verdura: Majs, rød peber, løg og white sauce

 

Priser:

1 empanada 30kr

3 empanadas 75kr

12 empanadas 250kr